TaskHero-wp-header

Welkom bij de blog van TaskHero – Voor flexibel tijdelijk personeel

Maak onze helden Famous! Deel dit bericht

Welkom!

Welkom op het blog van TaskHero! Hier lees je alles over onze Helden, ons PowerTeam, alle leuke klussen die we bij TaskHero al mochten doen en al het andere nieuws rondom TaskHero! Ook bloggen we over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Houd deze blog dus goed in de gaten voor alle updates! Rechts vind je alle categorieën: van nieuwe vacatures tot de Held van de maand.

Wist je trouwens dat we ook op Facebook, Instagram en Twitter zitten? Like en volg TaskHero en je bent als eerste op de hoogte van nieuwe klussen en ander leuk nieuws.

Aan de slag voor TaskHero?

Ben je op zoek naar een flexibele (bij)baan? Dan is TaskHero er voor jou. Je kan werken wanneer jij wil. We hebben een grote pool met flexibel personeel en ook voor jou is er plek. We bieden allerlei verschillende klussen, van kerstpakketten inpakken tot horecaklusjes. Lees hier meer over Held worden en waar je allemaal terecht kunt komen!

Tijdelijk personeel nodig?

Op zoek naar tijdelijk personeel voor uw onderneming? TaskHero heeft de juiste Helden voor u klaar staan. Boek vandaag nog tijdelijk personeel bij TaskHero! Kijk op de website van TaskHero of bel 030 260 0087!

 

logo en taskhero en mascottelogo

TaskHero

TaskHero biedt razendsnel op flexibele basis jong, ambitieus en hardwerkend tijdelijk personeel voor elke klus. Zoekt u tijdelijk kantoorpersoneel, enthousiaste promotiemedewerkers, een hostess voor uw zakelijke evenement of andere helpende handen? Boek dan uw helden bij TaskHero!