Stage Junior HR Manager Utrecht

Maak onze helden Famous! Deel dit bericht

Stage Junior HR Manager bij TaskHero B.V.

TaskHero groeit en als groeiend MKB bedrijf komen er interessante functies vrij.

Allereerst: Bezit jij een gezonde dosis ambitie? Ga je graag met mensen om? Groei je zelf graag? Ben je onvermoeibaar én werk je graag gestructureerd? Dan is deze vacature vast iets voor jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een Junior HR manager in Utrecht.

Bij deze functie werk je direct op kantoor en in een vast team. De functie is voor 24 uur tot 40 uur per week. Standplaats Utrecht.

wie zoeken wij en wat ga je doen?

Zoals je al las, ben je onvermoeibaar, groei je zelf graag door en ben je gek op mensen!

 1. Aanvullend ben je graag op de hoogte van de nieuwe politieke spelregels rondom HR en je verdiept je daar ook graag in. Hierover schrijf je duidelijk leesbare stukken voor Helden en opdrachtgevers om te informeren.
 2. Je weet mensen te enthousiasmeren en te complimenteren, maar de vergeet nooit om kritisch te zijn. Niet alleen bij het vaste team doe je dit, maar ook bij de helden wanneer die wel eens een extra zetje nodig hebben.
 3. Je rapporteert direct aan de directie en adviseert gevraagd en ongevraagd twee wekelijks ook op het gebied van strategische verbeterpunten rondom HR.
 4. Je voert evaluatie en functionerings gesprekken.
 5. Weet leuke enthousiaste vacature teksten te schrijven en op de juiste plekken te publiceren. Hierbij behaal ook je ook een minimaal aantal inschrijvingen.
 6. Voert de sollicitatiegesprekken met sollicitanten voor het vaste team na een secure selectie.
 7. Inventariseert en adviseert de directie met betrekking tot de toekomstige personeelsbehoefte.
 8. Je vertaalt en implementeert het arbeidsvoorwaardenbeleid; daarbij heb je ook een rol in bewaken en toepassen van regelingen en schakelt waar nodig specialisten in.

Waaraan voldoe je in ieder geval?

 • Je volgt een HR studie op MBO of HBO niveau.
 • Werkt graag gestructureerd en bent een ster in je deadlines na komen.
 • Houdt van een energieke omgeving waar je echt je eigen ei in kwijt mag.

En wie zijn wij dan?

Mocht je ons nog niet kennen: Wij zijn TaskHero! Het flexbureau dat anders is doordat wij innovatiever, sneller, persoonlijker en flexibeler zijn. We werken met ruim 1300 oproepkrachten ( onze helden) door heel Nederland en soms ook in het buitenland. Ons standplaats is Utrecht. Wij pakken met onze helden de meest diverse junior taken en bijbanen op. Dit doen we deels geautomatiseerd door ons zelf ontwikkelde systeem: www.TaskHero.nl

Ben of ken jij onze nieuwste Held? Waarmee TaskHero nog groter gaat worden?

Sollicitatie brieven en CV’s ontvangen wij dan graag via HRM@TaskHero.nl

Je kunt je brief richten aan Tessa Rijn.

TaskHero

TaskHero biedt razendsnel op flexibele basis jong, ambitieus en hardwerkend tijdelijk personeel voor elke klus. Zoekt u tijdelijk kantoorpersoneel, enthousiaste promotiemedewerkers, een hostess voor uw zakelijke evenement of andere helpende handen? Boek dan uw helden bij TaskHero!