Vacature salesmedewerker regio Eindhoven/Tilburg – 32/40 uur

Maak onze helden Famous! Deel dit bericht

Vacature salesmedewerker regio Eindhoven/Tilburg

Drink je graag koffie, vind je het niet erg om veel onderweg te zijn en ben je een echte netwerker? Heb je een open persoonlijkheid, ben je enthousiast en heb je een passie voor de arbeidsmarkt?  Dan kunnen we jou gebruiken! Wij zijn op zoek naar mensen die de contacten met onze vaste klanten kunnen onderhouden, maar die ook nieuwe klanten aan ons kunnen binden en relaties kunnen opbouwen. Nu zijn we vooral actief in de regio Utrecht en Amersfoort, maar we staan te springen om uit te breiden naar andere grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, maar ook Arnhem, Nijmegen en Tilburg! Reageer op de vacature salesmedewerker!

Een salesmanager bij TaskHero

  • Heeft minimaal 2 jaar ervaring. Dit kan ook ervaring zijn vanuit je studietijd bijvoorbeeld.
  • Is in het bezit van rijbewijs B.
  • Is fulltime beschikbaar. Je werkt gemiddeld een dag per week op kantoor, de rest van de week reis je het land door.

Denk je dat je geschikt bent voor deze functie? Ben je flexibel in je tijd en ben je niet bang om met vreemden te praten? Heb je een groot netwerk en kun je TaskHero vertegenwoordigen op een vlotte en klantvriendelijke manier? Stuur je CV en een motivatiebrief naar hr@taskhero.nl en wie weet nodigen we je uit voor en gesprek!

Over TaskHero

TaskHero voorziet op zowel lange als korte termijn in personeel. Bij TaskHero kunnen werkgevers snel het juiste tijdelijke personeel inhuren voor kleine eenmalige klussen, maar ook voor klussen op de lange termijn. TaskHero heeft enkele grote klanten waar we regelmatig personeel voor inzetten. TaskHero is nu vooral actief in de regio Utrecht en Amersfoort, maar staat in de startblokken om uit te breiden naar heel Nederland.

Werken bij TaskHero betekent werken op het kantoor in Utrecht, naast het Stadion Galgenwaard, thuishaven van FC Utrecht. Je werkt binnen een groep jonge, vlotte en gezellige mensen. Afhankelijk van de functie zijn je uren flexibel in te delen. We verwachten een hoge inzet en een drive om TaskHero te helpen groeien!

 

 

TaskHero

TaskHero biedt razendsnel op flexibele basis jong, ambitieus en hardwerkend tijdelijk personeel voor elke klus. Zoekt u tijdelijk kantoorpersoneel, enthousiaste promotiemedewerkers, een hostess voor uw zakelijke evenement of andere helpende handen? Boek dan uw helden bij TaskHero!