Openstaande vacatures bij TaskHero

Maak onze helden Famous! Deel dit bericht

Reageer op onze vacatures

Is jouw tweede naam Hero? Ben jij altijd de persoon die op feestjes alles regelt? De persoon die alles en iedereen kent? De persoon die met gemak zijn of haar persoonlijke en zakelijke doelen haalt? En continue op zoek is naar de volgende uitdaging om zichzelf nog meer te verbeteren? Dan ben jij de Held die wij zoeken! In ieder geval voldoe je dan al aan onze kantoor mentaliteit. Want wij zijn TaskHero en wij lossen alles voor veel MKB bedrijven op. Nou ja, alles, in ieder geval alles op personeel gebied. Nooit meer stress of er wel iemand is. De bedrijven mogen ons altijd bellen of mailen, wij weten wie er beschikbaar is. En wanneer we weer eens de wereld hebben gered? Dan vieren we dat graag met ons team. Ben jij die persoon die we zoeken en denk jij wat aan ons team te kunnen toevoegen? Bekijk dan alle vacatures of mail ons een open sollicitatie op hrm@taskhero.nl.

Ps: We bieden ook stages of bijbanen aan voor junior Helden. Mail ons vooral als jouw supertalenten onmisbaar zijn in de groei van ons bedrijf.

 

Heb je vragen over de vacatures? Aarzel ook dan niet om contact met ons op te nemen. Mail naar hrm@taskhero.nl of bel met 030 260 00 87. 

Over TaskHero

TaskHero voorziet op zowel lange als korte termijn in personeel. Bij TaskHero kunnen werkgevers snel het juiste tijdelijke personeel inhuren voor kleine eenmalige klussen, maar ook voor klussen op de lange termijn, met spoed of ver vooruit ons is geen klus te gek. TaskHero ontzorgt ruim 300 opdrachtgevers.

Werken bij TaskHero betekent werken op het kantoor in Utrecht of Amsterdam. Je werkt binnen een groep jonge, vlotte en gezellige mensen. Afhankelijk van de functie zijn je uren flexibel in te delen. We verwachten een hoge inzet en een drive om TaskHero te helpen groeien.

TaskHero

TaskHero biedt razendsnel op flexibele basis jong, ambitieus en hardwerkend tijdelijk personeel voor elke klus. Zoekt u tijdelijk kantoorpersoneel, enthousiaste promotiemedewerkers, een hostess voor uw zakelijke evenement of andere helpende handen? Boek dan uw helden bij TaskHero!